niXié Admin
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 18/01/09 Yaş : 32 Nerden : ßuRsa
| Konu: qaLbsizDen ŞiiR x( Çarş. Ocak 21, 2009 6:32 pm | |
| fazLa sewdim seni.. fazLa sakIndIm seni gözümden... fazLa özLedim,fazLa bekLedim. fazLa dinLedim seni.. fazLa anLattIm sana... derinLigim fazLa geLdi sana.. fazLa korktu gözün... sense en koLayInI sectin;görmemezLikten geLdin..cIrpInIrken sana.. sense yaraLadIn beni her adImda.. biLiyordun cünkü heryerimi,her$eyimi... bu acI fazLa bedenime,ruhuma,kaLbime... yüreim fazLa yaraLandI,kIrILdI... eLinden geLenin en fazLasInI yapsan da artIk eskisi gibi oLamaz ki... zaten sende fazLasInI yapmazsIn ki... i$te bende hayatImdaki tüm fazLaLIkLarI temizLiyorum.. önceLikLe en fazLa yeri oLan "seni" gönderiyorum hayatImdan.. özgürsün artIk,fazLaLIkLar agIr geLmeyecek sana...bense temizLendikten sonRa.. fazLaLIkLarI cIkarInca hayatImdan. ruhum eksiLmi$,kayboLmu$ ama ben cogaLmI$ oLcagIm bu hayata... dogru ya hakLIsIn ben fazLa geLdim sana... i$te bu yüzden fazLasIyLa benciLLik yapIorum we terk ediyorum bu hayatI.. öyLece gidiyorum.. fazLasIyLa yaLnIz.. fazLasIyLa yorgun.. fazLasIyLa kIrgIn.. fazLasIyLa bIkkIn.. we fazLasIyLa dönü$ü oLmayan imkansIz diyarLara gidiyorum.. gerci bu eLweda da fazLa sana ya.. neyse... eLweda...
| |
|